Bosrijke campings

Limburg is de ultieme vakantiebestemming voor zowel natuurliefhebbers als stadsmensen. In deze prachtige provincie kun je heerlijk genieten van de unieke landschappen, maar ook een leuk dagje uit plannen om één van de historische steden of dorpen te bezoeken. Limburg beschikt over dagjes uit geschikt voor alle leeftijden, maar staat vooral bekend om haar prachtige natuur. Zoek je een camping in een bosrijk gebied? Dan is Limburg zeker de provincie voor jou!

In Helden ligt een mooi voorbeeld van een bosrijke camping in Limburg, Camping De Heldense Bossen. Hier is voor ieder wat wils. Kom tot rust in de prachtige omgeving of kies een uitdagende fietsroute nemen door de bossen. Camping De Heldense Bossen ligt midden in de bossen en is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Bij deze camping zijn er diverse faciliteiten voor kinderen en is er een actief animatieteam om kinderen te vermaken bij alle weersomstandigheden.

Het bosgebied waar Camping De Heldense Bossen ligt is circa 1100 hectare groot en reikt van Helden tot Baarlo en Kessel. In de Heldense Bossen liggen veelal stuifzandheuvels, begroeid met dennen. Deze omgeving is uitermate geschikt om een dagje te fietsen of wandelen. In de omgeving ligt dat ook een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk. De verschillende knooppunten zorgen ervoor dat er beschikbare routes zijn voor de recreatieve fietser en/of wandelaar, maar ook voor de ervaren fietser en/of wandelaar. Dankzij de grote hoeveelheid routes kun je elke dag wel een nieuwe route pakken en deze kun je deze zo uitgebreid maken als je zelf wilt!

Op Camping De Heldense Bossen staat het Bosmannetje samen met Pip en Pleun klaar om jou en je gezin te verwelkomen. Op de campnig heerst een gezellige, gastvrije sfeer. Camping De Heldense Bossen is uitermate geschikt voor kinderen en heeft verschillende faciliteiten voor het gehele gezin, waaronder een overdekt zwembad, buitenbad en een speeltuin met dierenpark. Er is zelfs sanitair speciaal voor kinderen aanwezig op deze camping! Voor een ontspannen verblijf in de bossen van Limburg kun je hier dus prima terecht!

Ontdek meer over Camping Helden >