Lekker uit eten!

Limburg is de ultieme bestemming om lekker een weekendje naartoe te gaan. Ardoer heeft een selectie gemaakt van de leukste campings in Limburg. Vanaf deze bestemmingen kun je ook een avondje heerlijk uit eten gaan in Limburg. Wij zetten de leukste en meest bijzondere restaurants van Limburg op een rij.

Restaurant Pirandello

Dit restaurant bevindt zich op het landgoed Winselerhof in Landgraaf. Pirandello staat bekend om haar uitstekende Italiaanse menu, misschien wel één van de beste van Nederland! De prachtige wijngaarden op het landgoed vormen een prachtig entree voor Restaurant Pirandello. Het restaurant is een aanrader voor zowel diner als lunch.

Kasteel Elsloo

Sinds 25 jaar vestigt zich een hotel-restaurant in Kasteel Elsloo. Het sfeervolle kasteel laat je proeven van de Frans-mediterrane keuken waar je bij elk gerecht verrast wordt. De gerechten zijn seizoensafhankelijk zodat de koks het beste kunnen halen uit de jaargetijden. Bij Kasteel Elsloo kun je vele soorten wijnen proeven. Ze beschikken over maar liefst dertig soorten wijnen die je per glas kunt bestellen. Kun je niet kiezen? Je kunt je ook laten verrassen door de sommelier.

L’Appetito

Dit restaurant is een ambachtelijk Italiaans ijs- en dessertrestaurant waar je de heerlijkste desserts kunt eten maar ook kunt dineren met een verse ovenpizza of pasta. De van oorsprong carréboerderij is volledig omgebouwd tot een gezellig ingericht restaurant. Er worden de hele dag door bijzondere ijscreaties bereidt, waardoor je op elk moment van de dag genieten van een speciaal ijsgerecht.

De Pannekoeken Molen

Gelegen in het Limburgse Heuvelland is De Pannekoeken Molen een eettent die je niet mag missen in Gulpen. Met een sfeervolle ambiance en prachtig uitzicht op de vijver met fonteinen het landschap van het Limburgse Heuvelland kan je genieten van wel 60 verschillende soorten pannenkoeken. Het viergranen beslag van de pannenboeken wordt bereid met ambachtelijk zelfgemalen molenmeel.

Geen zin om ver op stap te gaan? Natuurlijk kun je ook op de camping gewoon terecht voor een heerlijke lunch of diner!