Kamperen in Limburg

Heerlijk wandelen en fietsen door het glooiende landschap. Het dialect van de bewoners waardoor je je in het buitenland waant. En bovendien gemiddeld de warmste provincie van Nederland. Limburg is bij uitstek de provincie om een heerlijke vakantie door te brengen!

Limburg heeft bovendien een Bourgondisch verleden waardoor je ook aan eten en drinken niets te kort komt. Er gaat niets boven een stukje authentieke, verse Limburgse vlaai!

Te midden van de mooie, rustige omgeving ligt het plaatsje Helden. Hier herbergt Camping Helden van Ardoer, ook wel bekend als Camping De Heldense Bossen dankzij de prachtige ligging in de bossen. Tijdens schoolvakanties is Camping De Heldense Bossen de ideale kindercamping om te verblijven! De camping heeft een recreatieteam, een grote speeltuin, verspreid over de camping diverse speelhoekjes en een dierenpark.

Natuurlijk valt er ook voor ouders genoeg te beleven, samen of als gezin. Er zijn jeu de boules banen, een (pool) biljart, dartborden, verharde volley- en voetbalvelden en als kers op de taart ook nog een binnen- en buitenzwembad! Het buitenbad is natuurlijk voorzien van een apart peuter- en kleuterbad waar veilig gespetterd kan worden. In het binnenzwembad is genoeg actie te vinden! Wie gaat het snelste naar beneden vanaf de superlange glijbaan? Laat je vervolgens meevoeren in de stroomversnelling en kom even op adem in het bubbelbad. Ook in het overdekte zwembad is een apart badje voor de allerkleinste gasten.

Genieten van lekker eten en drinken kan natuurlijk ook op Camping De Heldense Bossen. Met een café, recreatiezaal, snackbar en restaurant is er voor ieder wat wils!

Toe aan een dagje uit? Vanuit de camping beginnen knooppuntenroutes waarmee je zelf je wandel- of fietstocht kunt uitstippelen. De regio waar de camping gelegen is biedt een variatie aan verschillende landschappen. Nationaal Park De Groote Peel is een moeras- en veengebied als grens tussen Brabant en Limburg. Het Maasdal heeft tal van historische, gezellige dorpen. Ook de grens met Duitsland is niet heel ver van de camping gelegen. Breng een bezoekje aan de gemeente Brüggen, waar de smalle straten met historische gebouwen en romantische poorten je direct aan de middeleeuwen doen denken. Bovendien zijn er in de omgeving van de camping vele kastelen, musea en andere bijzondere culturele attracties te bezoeken. Genoeg te beleven dus!

Ook naar Limburg? Boek dan nu bij Ardoer campings in Limburg een heerlijke kampeervakantie!